0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?
  • 828U Steel BE.S.T Limited Edition keräilymalli

  • OSTA BENELLI LUPO JA OSALLISTU ARVONTAAN

  • Trijicon - Brilliant Aiming Solutions

Teuvo Louhisola Oy on vuodesta 1957 toiminut metsästys- ja urheiluaseiden sekä ampumaurheilu- ja erätarvikkeiden maahantuontiyritys. Olemme Suomen ainoa virallinen maahantuoja seuraaville tuotemerkeille: Benelli, Trijicon, Steyr Arms, Toni Systems, FrogLube, Real Avid ja Lifesaver. Maahantuomiamme ja edustamiamme tuotteita myyvät aseliikkeet ja tavaratalojen eräosastot kautta maan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös maahantuomiemme asemerkkien asehuollot sekä elämys- ja koulutustilaisuuksien järjestäminen.

Verkkokaupastamme voi ostaa kaikkia maahantuomiamme ja edustamiamme tuotteita. Luvanvaraisten tuotteiden ostaminen verkkokaupastamme on mahdollista, mutta näiden tuotteiden kohdalla toimitus tapahtuu valitsemaasi palvelevaan aseliikkeeseen. Verkkokaupassa maksun voi suorittaa yleisimmillä verkkopankeilla (Paytrail) ja PayPalin verkkomaksuilla.

Kaikissa maahantuomiamme tuotteita koskevissa kysymyksissä (esitetilaukset, takuuasiat, huoltoa koskevat kysymykset, varaosat, tekniset kysymykset, verkkokauppaa koskevat kysymykset jne.) palvelemme teitä arkisin klo. 9-16.30 välisenä aikana, jolloin meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Verkkokauppa on auki 24/7.

Kaikista käynneistä maahantuojalla tulisi sopia etukäteen.

Ajankohtaista

Siirry Facebook-sivuille