• Trijicon - Brilliant Aiming Solutions

  • Steyr Mannlicher - Count On It

Teuvo Louhisola Oy on vuodesta 1957 toiminut metsästys- ja urheiluaseiden sekä ampumaurheilu- ja erätarvikkeiden maahantuontiyritys. Olemme Suomen ainoa virallinen maahantuoja seuraaville tuotemerkeille: Benelli, Trijicon, Desert Tech, Steyr Mannlicher, Toni Systems, FrogLube ja BS Planet. Lisäksi maahantuomme ja edustamme monia muitakin merkkejä. Maahantuomiamme ja edustamiamme tuotteita myyvät aseliikkeet ja tavaratalojen eräosastot kautta maan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös maahantuomiemme asemerkkien asehuollot sekä elämys- ja koulutustilaisuuksien järjestäminen.

Verkkokaupastamme voi ostaa kaikkia maahantuomiamme ja edustamiamme tuotteita. Luvanvaraisten tuotteiden ostaminen verkkokaupastamme on mahdollista, mutta näiden tuotteiden kohdalla toimitus tapahtuu valitsemaasi palvelevaan aseliikkeeseen. Verkkokaupassa maksun voi suorittaa yleisimmillä verkkopankeilla (Paytrail) ja PayPalin verkkomaksuilla.

Kaikissa maahantuomiamme tuotteita koskevissa kysymyksissä (esitetilaukset, takuuasiat, huoltoa koskevat kysymykset, varaosat, tekniset kysymykset, verkkokauppaa koskevat kysymykset jne.) palvelemme teitä arkisin klo. 9-16.30 välisenä aikana, jolloin meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Verkkokauppa on auki 24/7.

Kaikista käynneistä maahantuojalla tulisi sopia etukäteen.

Vuonna 2019 olemme mukana Vastuullinen Eränkäynti hankkeessa. Se on hanke suomalaisen eränkäynnin puolesta, useamman toimijan yhteenliittymä hienon elämäntapamme edistämiseksi. Haastamme kaikki mukaan vastuullisen eränkäynnin vuoteen 2019. Käy lukemassa Vastuullinen Eränkäynti blogi-sivuston avauspuheenvuoro tästä linkistä:.https://vastuullinenerankaynti.com/luontosuhde/vastuullinen-erankaynti-avauspuhe/  ja ota osaa keskusteluun.

Ajankohtaista

Siirry Facebook-sivuille

Tulevat tapahtumat

Kaikki tapahtumat