Benelli on julkaissut uuden Advanced Impact teknologian

Benellin uusin innovaatio Benelli Advanced Impact (AI), lupaa lisää suorituskykyä haulikkoammuntaan. Kyseessä on uudenlainen piipun ja supistajien yhdistelmä.

Kokonaan uudelleen suunniteltu piipun sisäprofiili, normaalia suurempi piipun poraus 19,6–19,8 mm välillä ja täysin uudentyyppiset supistajat yhdessä takaavat paremman ballistisen suorituskyvyn.

Tieteellisten testien ja mittausten perusteella Benelli AI piipulla ammutun haulisuihkun nopeus ja haulien määrä kohteessa on aina suurempi, kuin tavallisella piippu ja supistaja yhdistelmällä ammuttaessa. Haulisuihkun suurempi nopeus parantaa suorituskykyä, mahdollistaen etäisyydet, jotka aiemmin olivat saavuttamattomissa, kiitos kunkin haulin varastoiman suuremman energian.

Benelli Advanced Impact -piippu ja supistaja yhdistelmä on ainoa järjestelmä, joka pystyy merkittävästi parantamaan teräshaulilatauksien suorituskykyä pidemmillä ampumamatkoilla ja siten pienentää suorituskykyeroa verrattuna vakiopiipulla ja lyijyhaulipatruunalla ammuttuun laukaukseen.