Turvallinen aseenkäsittely
by Westerby Gård

Aseturvallisuudesta ja turvallisesta aseenkäsittelystä ei voi koskaan puhua liikaa. Me metsästäjät ja ampumaurheilijat toimimme vastuullisesti, mutta voidaksemme tehdä niin, tarvitsemme oppia ja koulutusta. Erityisesti aloittelijan on hyvä hankkia tietoa ja koulutusta aseturvallisuudesta ja turvallisesta aseenkäsittelystä. Perusopeilla harrastus lähtee käyntiin varmoin ottein ja perusasiat halliten.

Inkoolainen Westerby Gård outdoor services tarjoaa koulutusta mm. “Turvallinen aseenkäsittely” teemalla. On sekä vain naisille suunnattuja koulutuspäiviä sekä ns. sekakursseja. Kurssitarjontaa on aloitteleville tai jo kokeneemmille harrastajille. Koulutustarjonnasta lisätietoja voi kysellä kurssin järjestäjiltä: niklas.nordblad@westerby.fi tai gunilla.nordblad@westerby.fi

Niklas on toiminut rajavartijana ja metsästänyt useita vuosikymmeniä ja on aseturvallisuuden ja -käsittelyn asiantuntija, joten kurssilaisena olet hyvissä käsissä!

Miljöönä Westerby Gård on tunnelmallinen kartanomiljöö, jota ympäröivät silmiä hivelevät pelto-/metsämaat ja saariston rauha.

Yritys tarjoaa myös muita palveluita ja viestii niistä Instagramin puolella @westerbygardoutdoorservices

Oppia näistä asioista ei voi olla koskaan liikaa ja kuten sanontakin kuuluu:

kertaus on opintojen äiti!