Decibullz yksilöllisesti muokattavat kuulosuojaimet Percussive suodattimilla

131,50  sis alv 24%

Decibullzin Percussive suodattimilla varustetut kuulosuojaimet on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ammunnassa. Ne suojaavat käyttäjiä laukausten huippuäänenpaineelta, vaimentaen ne turvalliselle tasolle suojaten käyttäjiä kuulovaurioilta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): FLTR-SHO-BLK Osasto:


Decibullzin Percussive suodattimilla varustetut kuulosuojaimet on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ammunnassa. Ne suojaavat käyttäjiä laukausten huippuäänenpaineelta, vaimentaen ne turvalliselle tasolle suojaten käyttäjiä kuulovaurioilta.
Percussive suodattimet päästävät läpi ympäristön äänet mahdollistaen täyden tilannetietoisuuden, samalla kun ne vaimentavat aktiivisesti ääniaaltoja turvalliselle tasolle. Voit siis keskustella normaalisti ja kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu.

Decibullz yksilöllisesti muokattavat kuulosuojaimet on helppo ja nopea muotoilla tarkasti korvasi muotoon sopivaksi. Saat täydellisesti istuvat, matalaprofiiliset kuulosuojaimet, jotka tarjoavat korkeatasoisen suojan. Ne pysyvät tukevasti korvassa ja voit käyttää niitä koko päivän ilman kipua tai epämukavaa tunnetta korvassa. Decibullzit ovat markkinoiden ainoat kuulosuojaimet, jotka voidaan myös uudelleen muokata.
Decibullz kuulosuojaimissa ei käytetä paristoja.

LUOKITUS: Suodattimet on ANSI IPIL -sertifioitu 166dB asti, maksimi NRR 31dB.

LYHYESTI: Kuumenna Decibullz termoplastisia muotteja kiehautetussa vedessä 5 minuutin ajan. Anna niiden jäähtyä vähintään 30 sekuntia ja muotoile ne sen jälkeen korviisi sopiviksi. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ennen kuin otat ne pois korvasta. Mikäli et saa niitä istumaan täydellisesti ensimmäisellä kerralla, voit aina muotoilla ne uudestaan. Lue tarkemmat käyttöohjeet, aina ennen tuotteen käyttöönottoa.
Korvatulppien vääränlainen asennus tai väärinkäyttö heikentää niiden tehoa ja voi johtaa kuulon heikkenemiseen ja kuulovaurioihin.
Kuulosuojaimen istuvuus vaikuttaa suoraan sen vaimennustehoon. Decibullz muokattavien kuulosuojainten suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti mukavuuteen ja suorituskykyyn. Ihmisen korva on uskomattoman monipuolinen; itse asiassa korvamme ovat yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjälkemme. Tästä syystä, ainoa tapa luoda täydellisesti istuvat kuulosuojaimet, on muotoilla ne yksilöllisesti korvan muotoon sopivaksi.

PAKKAUSSISÄLTÖ:
termoplastiset muotit 1 pari – 1 oik. ja 1 vas. korvaan
percussive suodattimet 2kpl
vaahtomuovitulpat 3 paria – S, M, L-koot
silikoniset kuusitulpat 3 paria – S, M, L-koot
vetoketjullinen kuulosuojainkotelo
kaulanauha suodatinkuulosuojaimiin

pakkauksen koko: 14 cm x 12 cm x 5 cm
paino: 208 g

VÄRI: Musta

Tuote-esittely video

Käyttöopastus video