Teuvo Louhisola Oy palkittiin vuoden Benelli maahantuojana

Helmi-maaliskuun vaihteessa matkustimme koko tiimin voimin Saksaan, IWA Outdoors Classic 2024 messuille.

Messujen yhteydessä Benelli järjesti vuotuisen Sales Meeting tapahtuman, jossa esiteltiin Benellin uutuuksia, päästiin koeampumaan uutuus tuotteita sekä palkittiin vuoden onnistujia.

Iloksemme saamme kertoa, että Teuvo Louhisola Oy palkittiin vuoden 2023 parhaana Benelli maahantuojana. Perusteena mm. ”Useiden vuosien nousujohteinen myynti, laadukas asiakaspalvelu, erinomainen panostus esittelytapahtumiin, ensiluokkainen sitoutuminen ja yhteistyö tehtaan kanssa, panostus yrityksen kasvuun, positiivinen ja vuorovaikutteinen kanssakäyminen sekä upeat työntekijät.”

Tämä on meille suuri kunnia ja osoitus siitä, että olemme tehneet asioita oikein. Benelli on ollut meidän brändimme jo vuodesta 1971 lähtien, ja haluamme kiittää tehdasta vuosikymmenien hyvästä yhteistyöstä. Lämpimät kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, jälleenmyyjillemme ja asiakkaillemme! Ilman teitä, ei olisi meitä, emmekä olisi voineet saavuttaa tätä. Kiitos kuuluu siis kaikille teille!

Benelli on suuri maailman laajuinen toimija, joten on erityisen hienoa saada tämä palkinto Suomeen. Tämä on osoitus siitä, että suomalaiset metsästäjät ja urheiluampujat luottava merkkiin. Näissä tunnelmissa on mahtava jatkaa tätä vuotta ja päästä aloittelemaan pian alkavaa tapahtumakautta.