Takuuasiat

Kaikilla myymillämme tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu.

Takuu koskee tuotteiden valmistus- ja materiaalivirheitä.

Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Takuu ei korvaa virheellisestä käytöstä tai huollon laiminlyönnistä syntyneitä vikoja. Noudata huolellisesti tuotteiden mukana tulevia ohjeita.

Kaikissa takuuseen liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä Teuvo Louhisola Oy:hyn tai tuotteen myyneeseen jälleenmyyjään.

Takuupalautukset tulee toimittaa jälleenmyyjän kautta tai tuoda suoraan maahantuojalle.

Takuuasioissa liitä tuotteen mukaan vikaseloste, ostokuitti, asiakasnumerosi (jos tiedossa), nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jos kyseessä on luvanvarainen tuote mukaan tulee liittää myös kopio hallussapitoluvasta.

Takuuseen liittyvissä asioissa, ole yhteydessä:
info@teuvolouhisola.fi tai 09-7249821

Tuotemerkkikohtaiset valmistajien myöntämät takuuajat

Benelli

Ennen 1.9.2020 ostetuissa Benelli aseissa on 5 vuoden takuu.
1.9.2020 jälkeen ostetuissa Benelli aseissa on 10 vuoden mekaaninen takuu ja 25 vuoden takuu kaikissa BE.S.T. käsitellyissä osissa. Takuun voimaan saaminen edellyttää rekisteröitymistä osoitteessa: www.benelli.it/fi

Real Avid

Takuu koskee tuotteiden valmistus- ja materiaalivirheitä. Takuut ovat tuotekohtaisia. Katso tuotteiden mukana tulevat tuoteohjeet. Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa kulumista, eikä virheellisestä käytöstä tai huollon laiminlyönnistä syntyneitä vikoja.

Toni System

Toni System, valmistaa kaikki tuotteet itse ja tarjoaa elinikäisen tuotetakuun. Ongelmasta / viasta riippuen Toni System korjaa, vaihtaa tai hyvittää tuotteen valmistusvirheiden vuoksi. Tämä takuu on rajoitettu. Poikkeuksia ovat, normaali kuluminen ja tuotteiden vääränlainen käyttö.

Decibullz

Decibullz myöntää kaikille valmistamilleen tuotteille 5 vuoden rajoitetun takuun, myyntipäivästä alkaen. Takuu koskee tuotteiden valmistus- ja materiaalivirheitä. Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa kulumista, eikä virheellisestä käytöstä tai huollon laiminlyönnistä syntyneitä vikoja.

Steyr Arms

Takuuaika on 2 vuotta tavaran toimituksesta.

Trijicon

Valmistaja myöntää tuotteen materiaaleille ja työlle elinikäisen takuun tuotteen alkuperäiselle omistajalle. Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa kulumista, eikä virheellisestä käytöstä tai huollon laiminlyönnistä syntyneitä vikoja.

Tuotekohtaiset takuut:

AccuPoint, ACOG, RMR (dual illuminated):

  • Tritium 15 vuotta kuituoptiikassa ja 10 vuotta ilman kuitua olevassa optiikassa.

Credo, Credo HX, LED ACOG, MRO Patrol, MRO, RMR Type 2 (LED versiot), RMR HD, RMR cc, RCR, SRO, Tenmile, Tenmile HX, VCOG

  • Elektroniikka 5 vuotta.

Bright & Tough, HD, and DI tritium tähtäimet:

  • Vihreä tritium 15-vuotta valmistuksesta ja oranssi tritium 5 vuotta valmistuksesta.
  • muut mallit toimitetaan aina vihreällä tritiumilla, jossa takuu 12 vuotta.

OA Defence

Valmistaja myöntää tuotteen materiaaleille ja työlle elinikäisen takuun tuotteen alkuperäiselle omistajalle. Takuu ei koske normaalia käytöstä johtuvaa kulumista, virheellisestä käytöstä tai huollon laiminlyönnistä johtuvia vikoja. Takuu ei kata asiakkaan tuotteille tehdyistä muutoksista johtuvia vikoja. Mikäli aseella ammutaan itseladattuja patruunoita, tai muita kuin CIP, SAAMI tai NATO standardien mukaisia patruunoita, tuotteen takuu ei kata näistä johtuvia vikoja.