Benelli Colombo Magnum 28" interchoke BA0459500

Benelli Colombo Magnum 28" interchoke piipulla. Vakiotoimitukseen kuuluu 3 kpl sisäpuolisia Crio supistajia (**, *** ja *****). Lisäksi 28" pitkän piipun kanssa toimitetaan yksi extra suppea 9cm pitkä supistaja. Etutähtäin on vihreä kuitujyvä.

Montefeltro-sarjan aseet ovat italialaisen Benellin asetehtaan inertialukkoisia puoliautomaattihaulikoita, jotka soveltuvat kaikkeen haulikolla tapahtuvaan metsästykseen. Malliston aseissa lukonkehys on yhtenäinen ja se on valmistettu ergalista. Colombo on Montefeltro-sarjan ase joka on metalliosiltaan mattaviimeistelty. Mustan lukkorungon oikeassa kyljessä lukee mallinimi COLOMBO ja tekstin perässä lentää kyyhky.

Malliston piiput on valmistettu nikkeli-kromi-molybdeeni-erikoisteräksestä. Piippujen koestuspaine on 1370 baaria ja ne on sisältä kovakromattu.

Montefeltro-sarjan aseissa perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45-50-55-60 mm tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Lisävarusteena voi lisäksi hankkia sarjan jonka avulla pudotuksen saa säädettyä 64mm:iin tähtäyslinjasta. Colombo mallin takatukissa on Progressive comfort rekyyliä vaimentava perälevy. Tukin vetopituus on 365mm. Tarvikkeena voi hankkia pidemmän perälevyn, jolloin vetopituudeksi saadaan 380mm. Tukin pistoolikahvassa on punainen kyykynkuvalla varustettu laatta.

Ase toimitetaan muovilaukussa.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.

Kal. 12/76.
Paino 3,1 kg.
Aseen pituus: 120 cm (28” – 71cm piipulla).      

Varastossa

Hinta: 1 819,00 €