0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?

 

Benelli Lupo – markkinointiarpajaisten säännöt

Arvonnan järjestää Teuvo Louhisola Oy eli Benelli aseiden maahantuoja. Arvontaan voivat osallistua kaikki 1.1.-31.12.2023 välisenä aikana Benelli Lupo pulttilukkoisen kiväärin uutena hankkineet (ensimmäinen omistaja) Suomen kansalaiset, jotka ilmoittavat hankinnasta maahantuojalle sähköpostitse osoitteeseen: info@teuvolouhisola.fi . Sähköpostin otsikkotiedoksi tulee kirjoittaa Lupo arvonta ja sähköpostissa tulee kertoa omat yhteystietonsa eli nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä hankitun Lupo kiväärin sarjanumero. Liitteeksi tulee lisätä kopio/kuva ostokuitista.  

Arvonnassa arvotaan matka Benellin tehtaalle Urbinoon Italiaan (tutustuminen Benellin tehtaaseen ja päivä jahdissa). Matka toteutetaan vuoden 2024 aikana (toukokuussa). Palkintomatka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja päättyy paluuseen Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Arvonta suoritetaan 2.1.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta ja sovitaan palkintomatkan tarkasta ajankohdasta.

Osallistujien henkilötietoja säilytetään huolellisesti ja eurooppalaisen yleisen tietosuoja-asetuksen määräämällä tavalla. Mikäli osallistuja ei halua vastaanottaa uutisia ja viestejä arvonnan järjestäjältä, ja ilmoittaa osallistuvansa vain arvontaan, poistetaan osallistujan kaikki henkilötiedot, kun arvonta on suoritettu ja voittaja tavoitettu.

 

Teuvo Louhisola Oy
Niittyläntie 3
00620 Helsinki
09-7249821
info@teuvolouhisola.fi
www.teuvolouhisola.fi