Decibullz yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet +ISOLATION

49,50  sis alv 24%

Decibullzin yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet +ISOLATION on suunniteltu eristämään ympäristön ääniä, jotta kuulet radioviestinnän selkeästi myös jatkuvasti meluisissa ympäristöissä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): RTL-RDO-ISO-BLK Osasto:


Decibullzin yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet +ISOLATION on suunniteltu eristämään ympäristön ääniä, jotta kuulet radioviestinnän selkeästi myös jatkuvasti meluisissa ympäristöissä.

Toisin kuin perinteiset radiokuulokkeet, nämä Decibullzin yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet istuvat täydellisesti korvasi muotoon sopivaksi. Hyvän istuvuuden ansiosta ne pysyvät tukevasti korvassa ja voit käyttää niitä koko päivän ilman kipua tai epämukavaa tunnetta korvassa.

Decibullzin yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi konsertti- ja tapahtumaturvallisuus käyttöön, viranomaiskäyttöön sekä metsästykseen.

Tuote on yhteensopiva yleisimpien radiopuhelin mallien kanssa mukaan lukien Motorola, Kenwood, Midlands ym. Radiokuulokkeiden adapterit on suunniteltu toimimaan kaikkien kirkkaiden akustisten radioputkien kanssa, joiden halkaisija on 1/8 tuumaa (3,5 mm liitin).

LYHYESTI: Kuumenna Decibullz termoplastisia muotteja kiehautetussa vedessä 5 minuutin ajan. Anna niiden jäähtyä vähintään 30 sekuntia ja muotoile ne sen jälkeen korviisi sopiviksi. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ennen kuin otat ne pois korvasta. Mikäli et saa niitä istumaan täydellisesti ensimmäisellä kerralla, voit aina muotoilla ne uudestaan. Lue tarkemmat käyttöohjeet, aina ennen tuotteen käyttöönottoa.

PAKKAUSSISÄLTÖ:
termoplastiset muotit 1 pari – 1 oik. ja 1 vas. korvaan
+ISOLATION adapteri kirkkaalle radioputkelle 1 kpl
takatulppa 1 kpl
vaahtomuovitulpat 1 pari – M-koko
silikoniset kuusitulpat 3 paria – S, M, L-koot
säilytyspussi

HUOM! Pakkaus ei sisällä radiota eikä akustista radioputkea.

VÄRI: Musta

Tuote-esittely video

Käyttö opastus video