Decibullz Pro High Fidelity kuulosuojaimet akustisilla suodattimilla

131,50  sis alv 24%

Soveltuu erinomaisesti muusikoille ja kaikille muille ammattilaisille, jotka altistuvat kovatasoiselle melulle mutta vaativat äärimmäistä äänentarkkuutta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): FLTR-PRO-BLK Osasto:


Dezibullzin yksilöllisesti muokattavissa Pro High Fidelity -kuulosuojaimissa on akustiset suodattimet, jotka tarjoavat viritetyn ja tasaisen vaimennuksen, joka vaimentaa kaikkia taajuuksia suunnilleen samalla tasolla.
Soveltuu erinomaisesti muusikoille ja kaikille muille ammattilaisille, jotka altistuvat kovatasoiselle melulle mutta vaativat äärimmäistä äänentarkkuutta.

LYHYESTI: Kuumenna Decibullz termoplastisia muotteja kiehautetussa vedessä 5 minuutin ajan. Anna niiden jäähtyä vähintään 30 sekuntia ja muotoile ne sen jälkeen korviisi sopiviksi. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ennen kuin otat ne pois korvasta. Mikäli et saa niitä istumaan täydellisesti ensimmäisellä kerralla, voit aina muotoilla ne uudestaan. Lue tarkemmat käyttöohjeet, aina ennen tuotteen käyttöönottoa.

Kuulosuojaimen istuvuus vaikuttaa suoraan sen vaimennustehoon. Decibullz muokattavien kuulosuojainten suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti mukavuuteen ja suorituskykyyn. Ihmisen korva on uskomattoman monipuolinen; itse asiassa korvamme ovat yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjälkemme. Tästä syystä, ainoa tapa luoda täydellisesti istuvat kuulosuojaimet, on muotoilla ne yksilöllisesti korvan muotoon sopivaksi.
Decibullzin yksilöllisesti muokattavilla kuulosuojaimilla suojaat kuulosi kaikissa tilanteissa. Decibullzin tuotteet soveltuvat erinomaisesti ammuntaan, metsästykseen, uintiin, rakennustyömaalle, tehdasympäristöön, pihatöihin, konsertteihin ja muihin yleisötapahtumiin, muusikoille, viranomaiskäyttöön sekä moneen muuhun tilanteeseen. Kaikki Decibullzin tuotteet on helppo ja nopea muotoilla yksilöllisesti korvasi muotoon sopivaksi. Valitse sinulle sopivat Decibullzit käyttötarpeen mukaan.

PAKKAUSSISÄLTÖ:
termoplastiset muotit 1 pari – 1 oik. ja 1 vas. korvaan
akustiset suodattimet 2 kpl
vaahtomuovitulpat 3 paria – S, M, L-koot
silikoniset kuusitulpat 3 paria – S, M, L-koot
vetoketjullinen kuulosuojainkotelo

pakkauksen koko: 14 cm x 12 cm x 5 cm
paino: 216g

VÄRI: Musta

Käyttöopastus video