Benelli Raffaello Ethos Cordoba A.I. BE.S.T. (365) mang.28″int. K.12/76 (TT3 haulikko)

2997,00 sis alv 24%

Tämä on luvanvarainen tuote - myymme tätä tuotetta verkkokaupasta vain jälleenmyyjille.

Vuoden 2024 Uutuus!

Benelli Raffaello Ethos Cordoba A.I. BE.S.T. on uudella Benelli Advanced Impact -teknologialla varustettu mattaviimeistelty puoliautomaattihaulikko. A.I. on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka vaativat aseeltaan maksimaalista suorituskykyä.

Tuotetunnus (SKU): A0665900 Osasto:


Vuoden 2024 Uutuus!

Benelli Raffaello Ethos Cordoba A.I. BE.S.T. on uudella Benelli Advanced Impact -teknologialla varustettu mattaviimeistelty puoliautomaattihaulikko. A.I. on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka vaativat aseeltaan maksimaalista suorituskykyä.

Piippu on Crio -kylmäkäsitelty ja siinä on ainutlaatuinen Benellin patentoima BE.S.T. -käsittely, mikä antaa aseelle loistavan suojan korroosiota sekä kulutusta vastaan. Se soveltuukin erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Edistyksellisten teknologioiden ja suunnittelun ansiosta ase on helppo huoltaa ja pitää puhtaana.

Lukkorungon kansiosa on ergalia ja aseen metalliosat on mattaviimeisteltyjä. Piipussa on vaihdettava korotettu 10 mm leveä hiilikuituinen ratakisko, punaisella etujyvällä. Piippu on portattu, kiskon molemmin puolin on 12 reikää. Rei’itys aseen piipussa vähentää piipunnousua.

Takatukki on ComforTech 3-tukki, joka takaa entistä pienemmän rekyylituntuman, entistä paremman aseen hallinnan ja vähäisemmän piipunnousun ja siksi entistä paremman uudelleen kohdistettavuuden. Portatun piipun ja ComforTech3 tukin ansiosta piipun nousu on saatu eliminoitua lähes kokonaan tässä mallissa. Tukin rakenne, Aircell perälevy ja Combtech poskipakka yhdessä vähentävät aseen rekyylituntumaa kymmeniä prosentteja.

Inertiajärjestelmän yksinkertainen rakenne mahdollistaa helpomman huollon sekä maksimaalisen kestävyyden ja luotettavan toiminnan. Kaksiosaisen jousitetun patruunanpidätinlevyn ansiosta patruunoiden lataus ja poistaminen makasiinista on nopeaa ja sujuvaa. Easy Locking lukko pyörähtää aina loppuun asti, vaikka lukon sulkisi hiljaa kädellä saattaen. Aseen etutukissa on patentoitu Window -järjestelmä eli ”ikkuna” jonka kautta voi nähdä makasiinissa olevien patruunoiden määrän ja laadun. Speed malleista tuttu suurempi lukon vapautinsalpa on tuotu sujuvoittamaan käyttöä nopeissa tilanteissa.

Eri mittaisten perälevyjen ja vakiotoimituksessa tulevien peränsäätöpalojen ansiosta, ase on erittäin hyvin muokattavissa jokaisen käyttäjän yksilöllisiin mittoihin sopivaksi.

Ominaisuudet:

 • Lukkorunko mattamustaksi anodisoitu ergal.
 • Musta teknopolymeeritukki, Air Touch -karhennuksilla.
 • Portattu, Crio -kylmäkäsitelty Advanced Impact -piippu. Täysin uudelleen suunniteltu piipun sisäprofiili, piipun poraus 19,6–19,8 mm välillä.
 • BE.S.T. pinnoitettu piippu.
 • Vaihdettava korotettu 10 mm leveä hiilikuituinen ratakisko, punaisella etujyvällä.
 • Täysin uudentyyppiset 12 cm pitkät sisä-/ulkopuoliset A.I. vaihtosupistajat. Supistajat ovat Crio -kylmäkäsiteltyjä. Vakiotoimitukseen sisältyy 5 kpl supistajia: F / IM / M / IC / C (steel shot ok).
 • Kaksiosainen jousitettu patruunanpidätinlevy.
 • Easy Locking lukko.
 • Window -järjestelmä etutukissa.
 • ComforTech3 -rekyylinvaimennusjärjestelmä takatukissa.
 • Vaihdettava Combtech poskipakka ja Aircell perälevy.
 • Vetopituus vakiona 365 mm (LOP). Vetopituus säädettävissä 355 mm – 375 mm, lisävarusteena saatavien – 1 cm lyhyemmän tai + 1 cm pidemmän perälevyn avulla.
 • Peränpudotus säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 50-55-60-65-70 millimetriin tähtäyslinjasta.
 • Sivuvääryys säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla joko oikealta tai vasemmalta ampuvaksi.
 • Aseen paino n. 3000 g

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.


Toimintatapa

Itselataava kertatuli

Kaliiperi

12/76

Kätisyys

Oikeakätinen

Lukkorungon viimeistely

Musta

Tukkimateriaali

Synteettinen

Piipun pituus (tuuma/cm)

28/71

Tukin vetopituus (mm)

365

Benelli teknologia

Be.s.t., Benelli AI, Crio

Benelli malli

Raffaello AI