Benelli Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T. (365) magn.28″int. K.12/76 (TT3 haulikko)

2803,00 sis alv 24%

Tämä on luvanvarainen tuote - myymme tätä tuotetta verkkokaupasta vain jälleenmyyjille.

Vuoden 2024 Uutuus!

Benelli Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T. on ainutlaatuinen metsästysase, joka sisältää kaikki Benellin edistyneimmät teknologiat. Se on varustettu nyt myös uudella Advanced Impact teknologialla. A.I. on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus.

Tuotetunnus (SKU): A0647200 Osasto:


Vuoden 2024 Uutuus!

Benelli Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T. on ainutlaatuinen metsästysase, joka sisältää kaikki Benellin edistyneimmät teknologiat. Tämä Benellin innovatiivisin puoliautomaattihaulikko on jälleen ottanut uuden kehitysaskeleen ja on nyt varustettu uudella Benelli Advanced Impact -teknologialla. A.I. on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus.

Piippu on Crio -kylmäkäsitelty ja siinä on ainutlaatuinen Benellin patentoima BE.S.T. -käsittely, mikä antaa aseelle loistavan suojan korroosiota sekä kulutusta vastaan. Se soveltuukin erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Edistyksellisten teknologioiden ja suunnittelun ansiosta ase on helppo huoltaa ja pitää puhtaana.

Lukkorungon kansiosa on ergalia. Malliin voi tarvikkeena hankkia teräksisen lukkorungon kansiosan, jossa on tehtaan tekemät ruuvinreiät Picatinny-kiskon asentamista varten. Piipussa on vaihdettava hiilikuitukisko ja pitkä punainen etujyvä.

Inertiajärjestelmän yksinkertainen rakenne mahdollistaa helpomman huollon sekä maksimaalisen kestävyyden ja luotettavan toiminnan. Aseessa on Easy Loading järjestelmä. Ergonomisen muotoilun, avarretun latausaukon ja kaksiosaisen jousitetun patruunanpidätinlevyn ansiosta patruunoiden lataus ja poistaminen makasiinista on nopeaa ja sujuvaa. Easy Locking lukko pyörähtää aina loppuun asti, vaikka lukon sulkisi hiljaa kädellä saattaen. Aseen etutukissa on patentoitu Window -järjestelmä eli ”ikkuna” jonka kautta voi nähdä makasiinissa olevien patruunoiden määrän ja laadun.

ComforTech 3 -tukki vähentää huomattavasti rekyylituntumaa sekä piipun nousua, tehden uudelleen kohdistamisesta helpompaa. Ergonominen Combtech poskipakka vaimentaa merkittävästi poskeen kohdistuvaa iskua, sekä korvaan johtavaa värähtelyä. Nämä kaksi teknologiaa varmistavat parhaan käyttäjämukavuuden ammunnan aikana.

Kokonaisuuden kruunaa ainutlaatuinen muotoilu ja täydellisen musta viimeistely.

Ominaisuudet:

 • Lukkorunko mustaksi anodisoitu ergal.
 • Musta teknopolymeeritukki, Air Touch -karhennuksilla.
 • Crio -kylmäkäsitelty Advanced Impact -piippu. Täysin uudelleen suunniteltu piipun sisäprofiili, piipun poraus 19,6–19,8 mm välillä.
 • BE.S.T. pinnoitettu piippu ja piipun jatke.
 • Vaihdettava matala hiilikuitukisko, jossa välijyvä ja punainen etujyvä.
 • Täysin uudentyyppiset 10 cm sisäpuoliset ja 12 cm pitkät sisä-/ulkopuoliset A.I. vaihtosupistajat. Supistajat ovat Crio -kylmäkäsiteltyjä. Vakiotoimitukseen sisältyy 5 kpl supistajia: F / IM / M / IC / C (steel shot ok).
 • Kaksiosainen jousitettu patruunanpidätinlevy.
 • Easy Locking lukko.
 • Window -järjestelmä etutukissa.
 • ComforTech3 -rekyylinvaimennusjärjestelmä takatukissa.
 • Vaihdettava Combtech poskipakka ja perälevy.
 • Vetopituus vakiona 365 mm (LOP). Vetopituus säädettävissä 355 mm – 375 mm, lisävarusteena saatavien – 1 cm lyhyemmän tai + 1 cm pidemmän perälevyn avulla.
 • Peränpudotus säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45–50–55–60-65 millimetriin tähtäyslinjasta.
 • Sivuvääryys säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla joko oikealta tai vasemmalta ampuvaksi.
 • Aseen paino n. 2950 g

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.


Toimintatapa

Itselataava kertatuli

Kaliiperi

12/76

Kätisyys

Oikeakätinen

Lukkorungon viimeistely

Musta

Tukkimateriaali

Synteettinen

Piipun pituus (tuuma/cm)

28/71

Tukin vetopituus (mm)

365

Benelli teknologia

Be.s.t., Benelli AI, Crio

Benelli malli

Raffaello AI