Benelli Raffaello A.I. Deluxe (365) magn.28″int. K.12/76 (TT3 haulikko)

3007,00 sis alv 24%

Tämä on luvanvarainen tuote - myymme tätä tuotetta verkkokaupasta vain jälleenmyyjille.

Vuoden 2024 Uutuus!

Benelli Raffaello De Luxe A.I. on tyylikäs pähkinäpuutukkinen puoliautomaattihaulikko, jossa on valkonikkeliviimeistelty ja koristekaiverrettu lukkorunko kullatuilla yksityiskohdilla.

Se on varustettu uudella Benelli Advanced Impact -teknologialla. A.I. on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus.

Tuotetunnus (SKU): A0650800 Osasto:


Vuoden 2024 Uutuus!

Benelli Raffaello De Luxe A.I. on tyylikäs pähkinäpuutukkinen puoliautomaattihaulikko, jossa on valkonikkeliviimeistelty ja koristekaiverrettu lukkorunko kullatuilla yksityiskohdilla. Se on varustettu uudella Benelli Advanced Impact -teknologialla. A.I. on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus.

Piippu ja supistajat on Crio -kylmäkäsitelty. Kisko on vaihdettava hiilikuitukisko, pitkällä punaisella etujyvällä. Aseessa on upeat öljykäsitellyt 3-luokan pähkinäpuutukit. Takatukin Progressive Comfort -rekyylinvaimennusjärjestelmä vähentää merkittävästi rekyylituntumaa ja tekee uudelleen kohdistamisesta helpompaa. Aseen lukkorungon kansiosa on irrallinen kappale ja tarvikkeena on saatavana lukkorungon kansiosaa, jossa on ruuvin reiät kiikarikiskon asentamista varten.

Perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45–65 millimetriin tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Vetopituus on vakiona 365 mm. Tarvikkeena voi hankkia pidemmän perälevyn, jonka avulla vetopituudeksi saadaan 380 mm.

Ominaisuudet:

 • Valkonikkeliviimeistelty ja koristekaiverrettu ergalinen lukkorunko, kultaisin yksityiskohdin.
 • Öljykäsitellyt 3-luokan pähkinäpuutukit.
 • Crio -kylmäkäsitelty Advanced Impact -piippu. Täysin uudelleen suunniteltu piipun sisäprofiili, piipun poraus 19,6–19,8 mm välillä.
 • Vaihdettava hiilikuitukisko, jossa välijyvä ja punainen etujyvä.
 • Täysin uudentyyppiset 10 cm sisäpuoliset ja 12 cm pitkät sisä-/ulkopuoliset A.I. vaihtosupistajat. Supistajat ovat Crio -kylmäkäsiteltyjä. Vakiotoimitukseen sisältyy 5 kpl supistajia: F / IM / M / IC / C (steel shot ok).
 • Kaksiosainen jousitettu patruunanpidätinlevy.
 • Easy Locking lukko.
 • Progressive Comfort -rekyylinvaimennusjärjestelmä takatukissa.
 • Vetopituus 365 mm (LOP). Vetopituutta voidaan kasvattaa aina 380 mm saakka pidemmän perälevyn ja jatkopalojen avulla. Saatavilla myös 350 mm vetopituudella lyhyemmällä takatukilla.
 • Peränpudotus säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45–65 millimetriin tähtäyslinjasta.
 • Sivuvääryys säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla joko oikealta tai vasemmalta ampuvaksi.
 • Aseen paino n. 3000 g

 


Toimintatapa

Itselataava kertatuli

Kaliiperi

12/76

Kätisyys

Oikeakätinen

Lukkorungon viimeistely

Kaiverrettu, Kirkas

Tukkimateriaali

Puu

Piipun pituus (tuuma/cm)

28/71

Tukin vetopituus (mm)

365

Benelli teknologia

Benelli AI, Crio, Powerbore

Benelli malli

Raffaello AI