Benelli 828S Silver A.I. (375) magn.26″int. K. 12/76 (TT1 haulikko)

3573,00  sis alv 24%

Tämä on luvanvarainen tuote - myymme tätä tuotetta verkkokaupasta vain jälleenmyyjille.

Upea ulkonäkö ja teknologisesti ylivertainen – Benelli 828S Silver AI – suorituskykyä lyijyttömillä patruunoilla.

Benelli 828S Silver AI on Benellin päällekkäispiippuinen haulikko uudella Advanced Impact teknologialla. AI on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus.

Tuotetunnus (SKU): A0652900 Osasto:


Tyyliä ja suorituskykyä!

Benelli 828S Silver AI Magnum 26″ interchoke piipulla. AI tulee sanoista Advanced Impact ja tarkoittaa täysin uudistettua piipun sisäprofiilia ja uudenlaisia supistajia. Tällä piipun ja supistajien yhdistelmällä saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus. Piipun poraus on 19,6-19,8 mm välillä. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista, 10cm pitkää, AI vaihtosupistajaa.

828S Silver AI mallissa lukkorunko on kirkas ja kaiverrettu ja kultauksin upeasti koristeltu. Lukkorungon valmistusmateriaali on ergalia. Aseessa on 3 Super luokan öljykäsitellyt pähkinäpuutukit. Ase toimitetaan muovisessa aselaukussa. Takuu rekisteröitymällä 10 vuotta (ei koske puuosia).

Aseessa on useita merkittäviä ja hienoja ominaisuuksia:

Poskipakka ja perälevy sekä tukkivaihtoehdot: Polyuretaanista valmistetut perälevy ja poskipakka ovat vaihdettavat. Perälevystä on olemassa pidempi vaihtoehto, jonka avulla aseen normaalin (375mm) vetopituuden saa kasvatettua 385mm.

Progressive Comfort tukki Benelli 828S:n tukissa on Progressive Comfort systeemi, joka vähentää rekyylituntumaa, piipunnousua ja tekee uudelleen kohdistamisesta helpompaa. Progressive Comfort systeemi on Benellin patentoima.

Tukin säätö Benelli 828S mallissa takatukin pudotus ja sivuvääryys on säädettävissä. Tukin pudotuksen ja sivuvääryyden tehdasasetus on: pudotus 55mm ja sivuvääryys 6mm oikealle. Muut pudotusvaihtoehdot: 42,5 / 45 / 47,5 / 50 / 52,5 / 57,5 / 60 / 62,5 / 65 mm Muut sivuvääryysvaihtoehdot: 6mm vasen / 3mm vasen / 3mm oikea. Säätövaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan 40. Kaikki säätöpalat kuuluvat aseen vakiotoimitukseen.

Varmistin ja piipunvalitsin Aseen varmistin sijaitsee aseen kaulalla. Varmistin on manuaalinen tai automaattinen, valinnan mukaan. Ase toimitetaan siten että varmistin on manuaalinen. Automaattiseksi varmistimen saa lisäämällä jousen (kuuluu toimitukseen) laukaisukoneistoon.

Laukaisukoneisto Aseessa on irroitettava laukaisukoneisto. Irroittaminen tapahtuu mukana tulevalla työkalulla. Laukaisukoneisto on patentoitu.

Ejektorit Aseessa on impulssista aktivoituvat ejektorit. Impulssista aktivoituvien ejektorien ansiosta aseessa ei ole mekaanista yhteyttä laukaisukoneiston ja etutukin kesken.

Lock Plate Benellin patentoima lukitussysteemi. Yksinkertainen mutta nerokas suunnittelu takaa vahvan, luotettavan lukituksen eliminoiden lukkorunkoon kohdistuvan rasituksen. Benellin O&U lukitusmekanismi on erityisen kestävä.

Benelli AI piiput ja supistajat Piipun sisäprofiili on täysin uudelleen suunniteltu, piipun poraus on 19,6-19,8 mm välillä ja myös supistajat ovat täysin uuden tyyppiset ja vakiotoimitukseen kuuluu viisi sisäpuolista 10cm pitkää AI supistajaa. Supistajat ovat: F / IM / M / IC / C (steel shot ok). Piippu ja supistajat on kylmäkäsitelty.

Hiilikuitukisko Aseessa on 7mm leveä hiilikuitukisko. Etujyvä on punainen kuitujyvä.


Toimintatapa

Kertatuli

Kaliiperi

12/76

Kätisyys

Oikeakätinen

Lukkorungon viimeistely

Kaiverrettu, Kirkas

Tukkimateriaali

Puu

Piipun pituus (tuuma/cm)

26/66

Tukin vetopituus (mm)

375

Benelli teknologia

Benelli AI, Crio

Benelli malli

828S