Benelli 828S Black A.I. (375) magn.28″int. K. 12/76 (TT1 haulikko)

3117,00 sis alv 24%

Tämä on luvanvarainen tuote - myymme tätä tuotetta verkkokaupasta vain jälleenmyyjille.

Vuoden 2024 Uutuus!
Upea ulkonäkö ja teknologisesti ylivertainen – Benelli 828S Black A.I. – suorituskykyä lyijyttömillä patruunoilla.

Benelli 828S Black A.I. on Benellin päällekkäispiippuinen haulikko uudella Advanced Impact teknologialla. A.I. on piipun ja supistajien yhdistelmä, jolla saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus.

Tuotetunnus (SKU): A0654800 Osasto:


Vuoden 2024 Uutuus! Tyyliä ja suorituskykyä!

Benelli 828S Black A.I. on Benellin uusi päällekkäispiippuinen haulikko, joka on varustettu A.I. -teknologialla. A.I. tulee sanoista Advanced Impact ja se tarkoittaa täysin uudistettua piipun sisäprofiilia ja uudenlaisia supistajia. Tällä piipun ja supistajien yhdistelmällä saavutetaan pidemmät ampumaetäisyydet, nopeampi haulisuihku ja syvempi upotus. Piipun poraus on 19,6–19,8 mm välillä. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista, 10 cm pitkää, A.I. vaihtosupistajaa.

Aseessa on A.I. teknologian lisäksi useita merkittäviä ja hienoja ominaisuuksia. Takatukissa on Benellin patentoima Progressive Comfort – rekyylinvaimennusjärjestelmä, joka vähentää huomattavasti rekyylituntumaa, piipunnousua ja tekee uudelleen kohdistamisesta helpompaa.

Lock Plate lukitusmekanismi, jonka yksinkertainen mutta nerokas suunnittelu takaa vahvan, luotettavan lukituksen eliminoiden lukkorunkoon kohdistuvan rasituksen. Benellin O&U lukitusmekanismi on erityisen kestävä. Aseessa on impulssista aktivoituvat ejektorit, joiden ansiosta aseessa ei ole mekaanista yhteyttä laukaisukoneiston ja etutukin kesken.

Mallissa on tyylikäs mattamustaksi anodisoitua ergalia oleva lukkorunko ja upeat 3-luokan öljykäsitellyt pähkinäpuutukit ja irrotettava laukaisukoneisto. Ase on erittäin hyvin muokattavissa jokaisen käyttäjän yksilöllisiin mittoihin sopivaksi. Ase toimitetaan muovisessa aselaukussa. Takuu rekisteröitymällä 10 vuotta (ei koske puuosia).

Ominaisuudet:

 • Lukkorunko mattamustaksi anodisoitu ergal.
 • 3-luokan öljykäsitellyt pähkinäpuutukit.
 • Täysin uudelleen suunniteltu piipun sisäprofiili, piipun poraus 19,6–19,8 mm välillä. Piiput on Crio -kylmäkäsitelty.
 • 7 mm leveä hiilikuitukisko, punaisella etujyvällä.
 • Täysin uudentyyppiset 10 cm pitkät sisäpuoliset A.I. vaihtosupistajat. Supistajat ovat Crio -kylmäkäsiteltyjä. Vakiotoimitukseen sisältyy 5 kpl supistajia: F / IM / M / IC / C (steel shot ok).
 • Impulssista aktivoituvat ejektorit.
 • Irrotettava laukaisukoneisto. Irrottaminen tapahtuu mukana tulevalla työkalulla.
 • Lock Plate lukitusjärjestelmä.
 • Varmistin ja piipun valitsin sijaitsee aseen kaulalla. Varmistin on valinnaisesti joko manuaalinen tai automaattinen. Ase toimitetaan siten että varmistin on manuaalinen. Automaattiseksi varmistimen saa lisäämällä jousen (kuuluu toimitukseen) laukaisukoneistoon.
 • Vaihdettava polyuretaaninen poskipakka ja perälevy.
 • Vetopituus vakiona 375 mm (LOP). Vetopituus säädettävissä 345 mm – 385 mm välillä, lisävarusteena saatavien perälevyjen ja jatkopalojen sekä pidemmän takatukin avulla. 828S malleissa vetopituuden saa kasvatettua jopa 410 mm asti.
 • Progressive Comfort -rekyylinvaimennusjärjestelmä.
 • Takatukin pudotus ja sivuvääryys on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla. Tukin pudotuksen ja sivuvääryyden tehdasasetus on: pudotus 55 mm ja sivuvääryys 6 mm oikealle. Muut pudotusvaihtoehdot: 42,5 / 45 / 47,5 / 50 / 52,5 / 57,5 / 60 / 62,5 / 65 mm Muut sivuvääryysvaihtoehdot: 6 mm vasen / 3 mm vasen / 3 mm oikea.
 • Aseen paino n. 3000 g

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.


Toimintatapa

Kertatuli

Kaliiperi

12/76

Kätisyys

Oikeakätinen

Lukkorungon viimeistely

Musta

Tukkimateriaali

Puu

Piipun pituus (tuuma/cm)

28/71

Tukin vetopituus (mm)

375

Benelli teknologia

Benelli AI, Crio

Benelli malli

828S