0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?

Benelli 828U SPORT Magnum 30" interchoke BA0478700

Innovatiivinen Sporting-haulikko Benelliltä!

Benelli 828U SPORT Magnum 30" interchoke piipulla. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisä/ulkopuolista vaihtosupistajaa karhennukella ja punaisella värillä. 828U SPORT mallissa lukkorunko on mattamusta ja siinä on laserkaiverrettu teksti SPORT. Lukkorunko on terästä. Aseessa on 3 luokan öljykäsitellyt pähkinäpuiset Sport-mallin tukit. Piiput ovat Crio PowerBore-piiput eli ne ovat kylmäkäsitellyt ja valikoidut sekä kovakromattu. Ase toimitetaan muovisessa aselaukussa. Takuu rekisteröitymällä 10 vuotta (ei koske puuosia).

 

828U Sporting mallissa on useita merkittäviä ja hienoja ominaisuuksia:


- Progressive Balancing – tukin sisällä olevien ja sinne asennettavien painopalojen (12,5g/kpl) avulla aseen tasapainoa voidaan säätää takapainoisemmaksi tai etupainoisemmaksi
- Tukkien muotoilu on erilainen kuin metsämallissa eli ergonomisesti paremmin Sporting ammuntaan soveltuva. Tukki on oikeakätinen ja mukana tulevien peränsäätöpalojen avulla sen pudotus ja sivuvääryys on säädettävissä (20 vaihtoehtoa). Tukin pudotuksen ja sivuvääryyden tehdasasetus on: pudotus 55mm ja sivuvääryys 6mm oikealle. Muut pudotusvaihtoehdot: 42,5 / 45 / 47,5 / 50 / 52,5 / 57,5 / 60 / 62,5 / 65 mm Muut sivuvääryysvaihtoehdot: 3mm oikea. Kaikki säätöpalat kuuluvat aseen vakiotoimitukseen.
- Polyuretaanista valmistetut perälevy on vaihdettavat. Perälevystä on olemassa pidempi vaihtoehto, jonka avulla aseen normaalin (375mm) vetopituuden saa kasvatettua 390mm.
- Kylmäkäsitellyt Crio ja PowerBore piiput Italialaisesta teräksestä. Piipuissa on sisäpuoliset kylmäkäsitellyt supistajat ja vakiotoimitukseen kuuluu viisi sisäpuolista supistajaa. Supistajat ovat: M / IC / C (steel shot ok) F / IM (NO steel shot).
- Sport supistajat – sisä/ulkopuoliset supistajat karhennuksella ja punaisella värillä.
- Hiilikuitukisko – 10mm leveä, korotettu, uritettu ja valkoisella etujyvällä
- Sporting mallin laukaisukoneisto – uusi Sport laukaisukoneisto säädettävällä liipaisimella (5 etäisyyssäätöä). Laukaisukoneisto on irroitettava. Irroittaminen tapahtuu mukana tulevalla työkalulla. Laukaisukoneisto on patentoitu.
- Lock Plate – 828U metsäversiosta tuttu rekenne eli Lock Plate iskupohja on olennainen ominaisuus myös tässä mallissa sillä se takaa aseen pitkäikäisyyden sillä rungon kuluminen tai väljistyminen on eliminoitu tästä rata-aseesta.
- Varmistin on manuaalinen. Automaattiseksi varmistimen saa lisäämällä jousen (lisävaruste) laukaisukoneistoon.
- Aseessa on impulssista aktivoituvat ejektorit. Impulssista aktivoituvien ejektorien ansiosta aseessa ei ole mekaanista yhteyttä laukaisukoneiston ja etutukin kesken.
- Laukussa

Aseta on satavan myös vetopituksilla 345mm ja 360mm

Kal. 12/76
Paino: 3,650 kg (30” piipulla)
Kokonaispituus: 120 cm (30" - 76cm piipulla).

Benelli 828U SPORT mainosvideo

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä viralliseen Benelli jällenmyyjään tai tilaa tästä ja valitse mihin vähittäisliikkeeseen haluat aseen toimituksen.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.
Pidämme huolta asiakkaistamme.


 

Loppu

Hinta: 4 219,00 €