Sulavalinjainen ja tyylikäs Benelli Lupo sopii kenelle tahansa!

Oletko jo tutustunut tähän upeaan Benellin pulttilukkoiseen kivääriin?

Muotoilultaan sulavalinjainen ja tyylikäs Lupo on vahva ja kestävä sekä ennen kaikkea erittäin tarkka. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sen ergonomiseen muotoiluun sekä esteettiseen ulkonäköön. Aseeseen on valikoitu käytettävyyden kannalta parhaimmat ja kestävimmät materiaalit sekä innovatiivisimmat teknologiat.

Monipuolisten muokattavuus ominaisuuksiensa ansiosta Benelli Lupo muuntautuu täydellisesti jokaisen käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Siksi se on erinomainen vaihtoehto myös naismetsästäjille sekä nuorille harrastajille.

Vetopituus on muokattavissa vakiotoimitukseen kuuluvien jatkopalojen ansiosta 350 mm – 375 mm välillä, sekä tarvikkeena saatavan 1 cm pidemmän perälevyn ansiosta jopa 385 mm asti. Poskipakka on helposti vaihdettavissa, vaihtoehtoja löytyy standard, korotettu ja extrakorkea. Mukana tulevien peränsäätöpalojen ansiosta aseesta löytyy jopa 36 peränpudotuksen ja sivuvääryyden säätövariaatiota. Myös liipaisinetäisyys ja laukaisuvastus on helposti säädettävissä.

Aseessa yhdistyy Benellin edistyneimmät teknologiat. Progressive Comfort -rekyylinvaimennusjärjestelmä tekee aseesta miellyttävän ampua. Ainutlaatuinen Benellin patentoima BE.S.T. -käsittely antaa aseelle loistavan suojan korroosiota sekä kulutusta vastaan. Se soveltuukin erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Edistyksellisten teknologioiden ja suunnittelun ansiosta ase on helppo huoltaa ja pitää puhtaana.

Tämän vuoden messutarjouksena Lupo Black -tarjouspaketti

Lupo Black Tarjouspaketti yhteishintaan vain 1690,00 € (Paketin normaali hinta 2432,65 €) pakettiin sisältyy:

  • Benelli Lupo BE.S.T. Black kivääri, kaliiperissa .308 win., 6,5 creedmoor, .30–06 Spr.
  • Toni System ZR4 punapistetähtäin, 4MOA
  • Benelli pehmustettu kivääripussi
  • Benelli asehihna, musta
  • Benelli lippalakki, oranssi camo
  • Real Avid Bore Boss -puhdistusvaijeri