0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?

Decibullz yksilöllisesti muokattavat kuulosuojaimet PLG1-RED

Decibullz yksilöllisesti muokattavat kuulosuojaimet on helppo ja nopea muotoilla tarkasti korvasi muotoon sopivaksi. Saat täydellisesti istuvat, matalaprofiiliset kuulosuojaimet, jotka tarjoavat erinomaisen melun eristyksen. Ne pysyvät tukevasti korvassa ja voit käyttää niitä koko päivän ilman kipua tai epämukavaa tunnetta korvassa. Decibullzit ovat markkinoiden ainoat kuulosuojaimet, jotka voidaan myös uudelleen muokata.

Vaimennusteho 31dB.

Passiivinen suojaus, vaimentaa kaikki äänet tasaisesti.

 

LUOKITUS: Täyttää ANSI S12.6 (ANSI s3.9) vaatimukset, tuotteen riippumattomasti testattu NRR (Noice reduction rate) on 31db.

 

LYHYESTI: Kuumenna Decibullz termoplastisia muotteja kiehautetussa vedessä 5 minuutin ajan. Anna niiden jäähtyä vähintään 30 sekuntia ja muotoile ne sen jälkeen korviisi sopiviksi. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ennen kuin otat ne pois korvasta. Mikäli et saa niitä istumaan täydellisesti ensimmäisellä kerralla, voit aina muotoilla ne uudestaan. Lue tarkemmat käyttöohjeet, aina ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

PAKKAUSSISÄLTÖ:

termoplastiset muotit 1 pari – 1 oik. ja 1 vas. korvaan

takatulpat 1 pari

vaahtomuovitulpat 1 pari – M koko

silikoniset kuusitulpat 3 paria – S, M, L-koot

säilytyspussi

 

pakkauksen koko: 11,4 x 8,9 x 3,2 cm

paino: 68 g

 

VÄRI: Punainen

 

Kuulosuojaimen istuvuus vaikuttaa suoraan sen vaimennustehoon. Decibullz muokattavien kuulosuojainten suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti mukavuuteen ja suorituskykyyn. Ihmisen korva on uskomattoman monipuolinen; itse asiassa korvamme ovat yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjälkemme. Tästä syystä, ainoa tapa luoda täydellisesti istuvat kuulosuojaimet, on muotoilla ne yksilöllisesti korvan muotoon sopivaksi.

Decibullzin yksilöllisesti muokattavilla kuulosuojaimilla suojaat kuulosi kaikissa tilanteissa. Decibullzin tuotteet soveltuvat erinomaisesti ammuntaan, metsästykseen, uintiin, rakennustyömaalle, tehdasympäristöön, pihatöihin, konsertteihin ja muihin yleisötapahtumiin, muusikoille, viranomaiskäyttöön sekä moneen muuhun tilanteeseen. Kaikki Decibullzin tuotteet on helppo ja nopea muotoilla yksilöllisesti korvasi muotoon sopivaksi. Valitse sinulle sopivat Decibullzit käyttötarpeen mukaan.

Tuote-esittely video

Käyttö opastus video

Varastossa

Hinta: 45,00 €