Koiran suojaliivi (kevlar), uroskoiralle (KOOT M - 4XL) BS801U

Koiran suojaliivi BS801 SD Evolution on äärimmäisiin olosuhteisiin kehitetty kestävä koiraliivi.
Se suojaa koirasi esim. karhu-, hirvi- ja villisikajahdin aikana.
Liivi on valmistettu 8 kerroksisesta Kevlar® kuitumateriaalista.

Kevlar® koiraliivi on erinomaisesti muotoiltu ja se suojaa myös edestä koiran kaulan alaosaa. Uros- ja naaraskoirille on omat mallinsa.

Kevlar® koiraliivi kiinnittyy selkäpuolelta tuplalukituksella joista ensimmäinen on vahva yksisuuntainen vetoketju ja lopuksi leveä Velcro tarranauhakiinnitys.
Selkäpuolella on kaksi vetoketjun paikkaa joista voidaan helposti säätää liivin kireyttä kauden edetessä. Ulompi vetekotju kun kausi alkaa ja koira ei ole vielä ”kisakunnossa” ja sisempi vetoketju kun kausi etenee ja koira hoikistuu.

Kevlar® koiraliivi on myös kevyt, joten se ei rasita koiraa päivän aikaan. Esim uros M koon liivi painaa ainoastaan 601g.

Kevlar® koiraliivin kaikki materiaalit ovat säänkestäviä ja hylkivät kosteutta. Liivi ei siis muodostu sateisena päivänä painavaksi taakaksi vaan pysyy pehmeänä ja kuivana! Kastuttuaan kuivuu nopeasti.
Liivin materiaalit ja rakenne ovat suunniteltu hiertymiä ehkäiseviksi.

Kevlar® koiraliivi on varustettu molemminpuolisilla heijastinnauhoilla (5cm lev.).

Kevlar® koiraliivin oikeassa kyljessä on keltainen huomioraita, joka auttaa hahmottamaan riistan sijainnin peitteisessäkin maastossa eli jos koira seisoo/haukkuu riistaa siten että näet keltaisen huomioraidan tiedät että riista on koiran oikealla puolella.

Kevlar® koiraliivi on yhteensopiva kaikkien pantojen ja koirapaikannus laitteiden kanssa.

 

OIKEAN KOON VALINTA JA KOIRAN MITTAAMINEN

 

Varastossa

Tarjoushinta: 147,60 €