Benelli Raffaello BeDiamond magnum 28" interchoke BA0474000

Raffaello BeDiamond on Rafffaello-13 sarjan Comfortech-tukkinen malli. Ase on musta ja oikeassa kyljessä lukee hopeanvärinen teksti BeDiamond. Lukkorungon kansiosa on BeDiamond mallissa ergalia. Malliin voi tarvikkeena hankkia teräksisen lukkorungon kansiosan, jossa on tehtaan tekemät ruuvinreijät Picatinny-kiskon asentamista varten. Aseen etutukissa on patentoitu "window-system" eli etutukissa on "ikkuna" jonka kautta voi nähdä makasiinissa olevien patruunoiden määrän ja laadun.

Mallin Magnum 28" interchoke piippu on kylmäkäsitelty Crio Power Bore-piippu Benelli Surface Treatment (BE*ST) pintakäsittelyllä. BE*S.T. pintakäsittely takaa täydellisen suojan korroosiota ja kulutusta vastaan. Piipun kisko on vaihdettava hiilikuitukisko. Kiskon etujyvä on pitkä punainen kuitujyvä. Vihreä ja keltainen vaihdettava kuitujyvä kuuluvat toimitukseen. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista Crio-supistajaa joilla kaikilla voi ampua teräshaulipatuunoita.

Takatukki on ComforTech 3-tukki, joka takaa entistä pienemmän rekyylituntuman, entistä paremman aseen hallinnan ja vähäisemmän piipunnousun ja siksi entistä paremman uudelleen kohdistettavuuden. Comortech tukki ovat kestävää lasikuituvahvisteista muovia. Lisäksi tukissa on comptech perälevy ja poskipakka. Tukin uusi rakenne ja geelinen rekyyliperälevy yhdessä vähentävät aseen rekyylituntumaa kymmeniä prosentteja. Tukin pituutta voidaan muuttaa eripaksuisten perälevyjen avulla (ase toimitetaan yhdellä perälevyllä (25mm)). Vakioperälevyllä tukin vetopituus on 365mm. Mallin perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45-50-55-60 mm tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi.

BeDiamond mallissa on Raffaello-13 sarjalle tyypillinen kaksiosainen ja jousitettu patruunanpidätinlevy, jolloin patruunoiden syöttämien makasiinin on kevyempää ja niiden poistaminen makasiinista (alakautta) on huomattavasti kevyempää ja käyttäjäystävällisempää. Niin ikään Easy Locking – lukko on Raffaello-13 sarjasta tuttu ja se pyörähtää loppuun asti vaikka lukon sulkisi hiljaa kädellä saattaen. Ase on siis aina varmasti ampumavalmis.

Ase toimitetaan kuljetuslaukussa. 

Kal. 12/76
Paino n. 2900g.
Pituus: 28”=71cm piipulla 125cm.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.

 

Katso Raffaello BeDiamond esittelyvideo

BE.S.T

 

Varastossa

Hinta: 2 513,00 €