Benelli Raffaello CrioComfort LH (vasen) Magnum 28" interchoke BA0388000

Raffaello-sarjan vasenkätinen malli on Comfortech-tukeilla ja malli on nimeltään Raffaello CrioComfort Lh. Lukkorungon alaosa on musta ja vasemmassa kyljessä lukee hopeanvärinen teksti CrioComfort. Lukkorungon kansiosa on CrioComfot-mallissa erikoisterästä. Malliin voi tarvikkeena hankkia lukkorungon kansiosan, jossa on tehtaan tekemät ruuvinreijät Picatinny-kiskon asentamista varten. Aseen etutukissa on patentoitu "window-system" eli etutukissa on "ikkuna" jonka kautta voi nähdä makasiinissa olevien patruunoiden määrän ja laadun.

Mallin Magnum 28" interchoke piippu on kylmäkäsitelty Crio-piippu, jonka kisko on vaihdettava hiilikuitukisko. Kiskon etujyvä on pitkä kuitujyvä. Vakiotoimitukseen kuuluu 2 sisäpuolista Crio-supistajaa (M/C).

Takatukki on ComforTech tukki. Comortech tukki ovat kestävää lasikuituvahvisteista muovia. Takatukin halki pistoolikahvan alta aina poskipakan takaosaan asti kulkee yksitoista synteettistä rekyyliä vaimentavaa "bumerangia". Lisäksi tukissa on geelinen perälevy ja geelinen poskipakka. Tukin uusi rakenne ja geelinen rekyyliperälevy yhdessä vähentävät aseen rekyylituntumaa kymmeniä prosentteja. Tukin pituutta voidaan muuttaa eripaksuisten perälevyjen avulla (ase toimitetaan yhdellä perälevyllä (25mm)). Vakioperälevyllä tukin vetopituus on 365mm. Mallin perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45-50-55-60 mm tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Lisävarusteena voi lisäksi hankkia sarjan jonka avulla pudotuksen saa säädettyä 64mm:iin tähtäyslinjasta.

Ase toimitetaan harmaassa kuljetuslaukussa.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.

 

.

Kal. 12/76
Paino n. 2900g.
Pituus: 28”=71cm piipulla 125cm.

 

Loppu Tilaustuote

Hinta: 2 252,00 €