Benelli Super Black Eagle II Camo APG Supermagnum 24" interchoke BA0235400

Benelli SBEII-sarjan Camo APG-Hd kuvioitu Comfortech tukkinen malli. Magnum 24" interchoke (vaihtosupistajat) piipulla. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista vaihtosupistajaa.

SBE II Comfortech soveltuu kaikkeen haulikolla tapahtuvaan metsästykseen. Aseen lukonkehyksen alempi osa on ERGALista valmistettu ja ylempi, kansiosa, on erikoisterästä ja kiinteästi liitetty piippuun. Lukonkehyksen oikeassa kyljessä on mallinimi SUPER BLACK EAGLE II.

Piippu on valmistettu nikkeli-kromi-molybdeeni-erikoisteräksestä ja sekä piippu että supistajat on kylmäkäsitelty. Piipun ulkopinta on camopinnoitettu. Piipun kisko on korotettu metsäkisko. Piipun eujyvä on pieni punainen kuitujyvä. Patruunapesän pituus on 89mm (3 1/2") ja ase soveltuu normaaleille, magnum ja supermagnum-patruunoille. SBEII mallin lukkorungon päällä on ruuvinreiät, joten tarvikkeena hankittavan Picatinny-kiskon asentaminen on erittäin helppoa. Piipun sisäpuoliset supistajat ovat kylmäkäsitellyt 7cm pitkät Crio supistajat. 

Mallin Comfortech-tukki on Benellin patentoima ja se on kehitetty vähentämään aseen rekyyliä. Comfortech–tukki on valmistettu kestävästä lasikuituvahvisteista muovista (Rilsan). Tukissa on yksitoista, perän läpi kulkevaa, synteettistä rekyyliä vaimentavaa ”bumerangia”. Benellin kehittämän, geelistä valmistetun, perälevyn, poskipakan ja Comfortech-tukin ansiosta rekyylituntumaa on saatu vähennettyä kymmeniä prosentteja. Myös piipun nousu on vähentynyt merkittävästi, joten aseen uudelleen kohdistaminen on nopeampaa. Etutukin karhennuksessa ja tukkien pinnoitteessa on kiinnitetty huomiota tuntumaan ja otteeseen. Erityisen pinnoitteen ansiosta tuntuma on miellyttävä ja ote on pitävä

Perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 50-65 millimetriin tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Lisävarusteena voi lisäksi hankkia sarjan jonka avulla pudotuksen saa säädettyä 69mm:iin tähtäyslinjasta. Takatukin vakioperälevy on 2,5cm paksu anatomisesti muotoiltu technogel perälevy. Vakioperälevy asennettuna aseen vetopituus on 365mm. Lisävarusteena on pidempää (+1cm) ja lyhyempää (-1cm) perälevyä. Aseen rakenne mahdollistaa jatkomakasiinisarjojen asentamisen. SBE II-sarjan aseet, joissa on normaali lyhyt makasiin toimitetaan muovisessa harmaassa kuljetuslaukussa.

Kal:12/89.
Paino: 3,25 kg.
Aseen kokonaispituus: 115cm (24" - 61cm piipulla).

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä viralliseen Benelli jällenmyyjään tai tilaa tästä ja valitse mihin vähittäisliikkeeseen haluat aseen toimituksen.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän 5 vuoden takuun.
Pidämme huolta asiakkaistamme.

 

Loppu

Hinta: 2 437,00 €

Benelli Super Black Eagle II Camo APG Supermagnum 24" interchoke

Katso myös nämä tuotteet

Lisää tuotteita