Montefeltro Extra Light Magnum 24" interchoke BA0193500

Montefeltro Extra Light on Montefeltro-sarjan erikoiskevyt malli Magnum 24" interchoke piipulla. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista vaihtosupistajaa.  Mustan lukkorungon oikeassa kyljessä lukee pienin kullanvärisin kirjaimin MONTEFELTRO ja pistoolikahvaa koristaa vihreä laatta, jossa kirjaimet EL (Extra Light=erikoiskevyt). Mallin keveys on saatu valitsemalla aseeseen punnitsemalla mahdollisimman kevyet tukit. Tukkipuut ovat mattalakattua pähkinäpuuta. Lisäksi mallissa on normaalia kevyemmästä materiaalista valmistettu makasiininputki.

Montefeltro-sarjan aseet ovat italialaisen Benellin asetehtaan inertialukkoisia puoliautomaattihaulikoita, jotka soveltuvat kaikkeen haulikolla tapahtuvaan metsästykseen. Malliston aseissa lukonkehys on yhtenäinen ja se on valmistettu ergalista. Malliston piiput on valmistettu nikkeli-kromi-molybdeeni-erikoisteräksestä. Piippujen koestuspaine on 1370 baaria ja ne on sisältä kovakromattu. Piippuvalikoima on laaja. Vaihtopiippuja samaan runkoon, eri käyttötarkoituksia varten, voi olla useita. Niiden vaihtaminen on todella helppoa ja yksinkertaista, sillä piiput ja kaikki muutkin Montefeltro-sarjan aseiden osat ovat sovittamatta vaihtokelpoisia. Montefeltro-sarjan aseissa perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45-50-55-60 mm tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Lisävarusteena voi lisäksi hankkia sarjan jonka avulla pudotuksen saa säädettyä 64mm:iin tähtäyslinjasta. Montefeltro-sarjan aseet toimitetaan muovisessa harmaassa kuljetuslaukussa. Takuuaika 5 vuotta (ei koske puuosia). 

Paino n. 2950g
Pituus: 115cm (24”=61cm piipulla).
 

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä viralliseen Benelli jällenmyyjään tai tilaa tästä ja valitse mihin vähittäisliikkeeseen haluat aseen toimituksen.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän 5 vuoden takuun.
Pidämme huolta asiakkaistamme.

Loppu

Hinta: 1 819,00 €

Montefeltro Extra Light Magnum 24" interchoke