0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?

(Uutuus 2023) Benelli M2 Camo Max-7 Magnum 28" interchoke BA0622800

Benelli malliston uudistuminen jatkuu ja vuonna 2023 vuorossa on m2-sarja.

Suurimmat muutokset monille tutun m2 Comfortech mallin ja nyt esitellyn mallin välillä ovat: patruunanpidätinlevy vaihtuu kaksiosaiseksi-jousitetuksi patruunanpidätinlevyksi. Lukko muuttuu Easy Locking lukoksi. Uuden mallin tukki on synteettinen (ei-Comfortech) tukki eli rekyylinvaimennusta ei tukin rakenteesta löydy. Camo-kuviointi on nyt nimeltään Max-7.

Uusi M2 Camo Max-7 soveltuu kaikkeen haulikolla tapahtuvaan metsästykseen. M2-sarjan aseissa lukonkehys on yhtenäinen ja se on valmistettu ergalista. Aseessa on kaksiosainen ja jousitettu patruunanpidätinlevy, jolloin patruunoiden syöttämien makasiinin on kevyempää ja niiden poistaminen makasiinista (alakautta) on huomattavasti kevyempää ja käyttäjäystävällisempää kuin esim. vanhemmissa M2-sarjan malleissa. Easy Locking lukko on Raffaello-13 sarjasta tuttu ja sen pyörähtää loppuun asti, vaikka lukon sulkisi hiljaa kädellä saattaen. Ase on siis aina varmasti ampumavalmis.

Malliston piiput on valmistettu nikkeli-kromi-molybdeeni-erikoisteräksestä, koestuspaine on 1370 baaria ja ne on sisältä kovakromattu. Piipun ulkopinta on mattasinistetty. Piipun kisko on korotettu metsäkisko. Kiskossa on punainen etyjyvä. Mallin sisäpuoliset supistajat ovat kylmäkäsitellyt 7cm pitkät Crio supistajat. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista vaihtosupistajaa. Ase on teräshaulikelpoinen ja supistajista kolmella avarimmalla saa ampua terästä. 

Tukkien karhennuksissa ja pinnoitteessa on kiinnitetty huomiota tuntumaan ja otteeseen.

Perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 50-65 millimetriin tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Takatukin vakioperälevy on 2,5cm paksu perälevy. Vakioperälevy asennettuna aseen vetopituus on 365mm. Lisävarusteena on pidempää (+1cm) ja lyhyempää (-1cm) perälevyä. Aseen rakenne mahdollistaa jatkomakasiinisarjojen asentamisen.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.

Kal:12/76.
Paino: 3.0 kg
Aseen kokonaispituus: 125cm (28" - 71cm piipulla).

Loppu Tulossa 2023 Syksyllä

Hinta: 1 811,00 €

(Uutuus 2023) Benelli M2 Camo Max-7 Magnum 28" interchoke