0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?

Benelli 828U Beccaccia 20 (365) Magnum 26" interchoke BA0582000

Benelli 828U Beccaccia (365mm) Magnum 24" interchoke piipulla. Vakiotoimitukseen kuuluu 3 sisäpuolista normaalia vaihtosupistajaa (Mod., Imp.Cyl., ja Cyl.) sekä yksi rihlattu Ampliator system supistaja. 828U Beccaccia mallissa; kuten 828U metsämalleissa yleensäkin, lukkorunko on ergalia ja se on ruskeaksi anodisoitu. 828U lukee lukkorungossa kullanvärisin kirjaimin. Lisäksi aseen liipasin on kullattu ja piistoolikahvan päässä on musta laatta, jossa kullanvärinen lehtokurpan "kasvokuva".  Aseessa on wood FX käsitellyt pähkinäpuutukit. Wood FX käsittely tuo puun syyt voimakkaammin näkyviin ja tekee aseen puuosista tyylikkäät ja vivahteikkaat. Mallissa on kylmäkäsitellyt (Crio) Power Bore piiput ja niiden ulkopinta on mattaviimeistelty. Ase toimitetaan muovisessa aselaukussa.

Aseessa on useita merkittäviä ja hienoja ominaisuuksia:

Tukki, poskipakka ja perälevy:
828U Beccaccian tukin vetopituus on 365mm. Polyuretaanista valmistetut perälevy ja poskipakka ovat vaihdettavat. Tarvikkeena saa pidempää (+1cm) perälevyä, jonka avulla vetopituudeksi saa 375mm. Aseessa on wood FX käsitellyt pähkinäpuutukit. Wood FX käsittely tuo puun syyt voimakkaammin näkyviin ja tekee aseen puuosista tyylikkäät ja vivahteikkaat.

Progressive Comfort tukki
Benelli 828U:n tukissa on Progressive Comfort systeemi, joka vähentää rekyylituntumaa, piipunnousua ja tekee uudelleen kohdistamisesta helpompaa. Progressive Comfort systeemi on Benellin patentoima.

Tukin säätö
Benelli 828U:ssa takatukin pudotus ja sivuvääryys on säädettävissä. Tukin pudotuksen ja sivuvääryyden tehdasasetus on: pudotus 55mm ja sivuvääryys 6mm oikealle. Muut pudotusvaihtoehdot: 42,5 / 45 / 47,5 / 50 / 52,5 / 57,5 / 60 / 62,5 / 65 mm Muut sivuvääryysvaihtoehdot: 6mm vasen / 3mm vasen / 3mm oikea. Säätövaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan 40. Kaikki säätöpalat kuuluvat aseen vakiotoimitukseen.

Varmistin ja piipunvalitsin
Aseen varmistin sijaitsee aseen kaulalla. Varmistin on manuaalinen tai automaattinen, valinnan mukaan. Ase toimitetaan siten että varmistin on manuaalinen. Automaattiseksi varmistimen saa lisäämällä jousen (kuuluu toimitukseen) laukaisukoneistoon.

Laukaisukoneisto
Aseessa on irroitettava laukaisukoneisto. Irroittaminen tapahtuu mukana tulevalla työkalulla. Laukaisukoneisto on patentoitu.

Ulostyöntäjät:
Aseessa on ulostyöntäjät, joten se ei heitä ammuttuja patruunan hylsyjä maastoon. Ihanteellinen ominaisuus erityisesti peitteisessä maastossa metsästävälle.

Lock Plate
Benellin patentoima lukitussysteemi. Yksinkertainen mutta nerokas suunnittelu takaa vahvan, luotettavan lukituksen eliminoiden lukkorunkoon kohdistuvan rasituksen. Benellin O&U lukitusmekanismi on erityisen kestävä.

Kylmäkäsitellyt piiput
Aseessa on kylmäkäsitellyt (Crio) ja valikoidut Power Bore piiput, joiden maximi poraus on 18,5mm. Piipuissa on sisäpuoliset kylmäkäsitellyt supistajat. Vakiotoimitukseen kuuluu neljä sisäpuolista supistajaa. Supistajat ovat: M / IC / C (steel shot ok) ja lisäksi toimitukseen kuuluu yksi rihlattu Ampliator system supistaja. Ampliator system supistaja on haulipatruunoille tarkoitettu rihlattu supistaja lyhyille ampujamatkoille (10-15 meträ).

Hiilikuitukisko
Aseessa on 7mm leveä vaihdettava hiilikuitukisko (muita vaihtoehtoja ei vielä toistaiseksi ole saatavana). Etujyvä on pieni vihreä kuitujyvä.

Kal. 20/76
Paino: 2,6 kg (24” piipulla)
Kokonaispituus: 110,3 cm (26" - 66cm piipulla).
 

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä viralliseen Benelli jällenmyyjään tai tilaa tästä ja valitse mihin vähittäisliikkeeseen haluat aseen toimituksen.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.

Loppu

Hinta: 2 912,00 €