0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?

Benelli Lupo Black Be.s.t. kal. .270 win. 20" BA0581400

Lupo on upea pulttilukkoinen kivääri erinomaisilla ominaisuuksilla

- VAHVA ALUMIINIRUNKO: Alarunko on vankka alumiinirunko, joka yhtenä osatekijänä, takaa äärimmäisen tarkuuden. Muotoilultaan se on sulavalinjainen ja tyylikäs.
- KESTÄVÄ BE.S.T. KÄSITELTY YLÄRUNKO sekä LUKKO ja LUKON KAMPI. Lämpökäsitellystä vankasta teräksestä valmistettu ylärunko ja BE.S.T. -käsitelty kolmiolakkeinen lukko ovat mekaanisesti täydellinen yhdistelmä, joka takaa maksimaalisen tarkkuuden sekä sujuvoittaa ja nopeuttaa latausta tehden aseen käsittelystä sulavaa.
- CRIO JA BE.S.T. -KÄSITELTY VAPAASTI VÄRÄHTÄLEVÄ PIIPPU. Teollinen kryogeeninen käsittely vapaasti värähtelevässä piipussa lisää tarkkuutta. BE.S.T. käsittely (Benelli Surface Treatment) antaa aseelle loistavan suojan korroosiota ja kulutusta vastaan. Piipun rilhannousu on 10 tuumaa ja piipun päässä on M14x1 kierre vaimentimelle tai suujarrulle.
- OPTISEN TÄHTÄIMEN kiinnitystä varten ase toimitetaan kaksiosaisella kiinnityskiskolla. Tarvikkeena voi hankkia kokopitkän kiinnityskiskon.
- Alle MOAn TARKKUUS.
- SÄÄDETTÄVÄ LAUKAISUVASTUS - välillä 9,99N - 20 N.
- PROGRESSIVE COMFORT SYSTEM: vähentää rekyylituntumaa, piipunnousua sekä poskiluuhun kohdistuvaa iskua. Perälevyt ja poskipakat ovat vaihdettavia. 
- COMBTECH POSKIPAKAT - Poskipakkoja on kolme eri korkuista versiota (standardi, korotettu ja extra korkea). Standard ja korotettu poskipakka kuuluvat kiväärin vakiotoimitukseen. 
- PERFECT FITTING 1 - Aseen vetopituus on 350mm (LOP). Vakiotoimitukseen kuuluu tukin ja perälevyn väliin asennettavissa olevia jatkopaloja (á12,5mm x 2kpl). Lisäksi tarvikkeena on vielä olemassa +1cm pidempi perälevy, joten kaiken kaikkiaan aseen vetopituutta voidaan muokata kuuteen eri pituuteen välillä 350mm - 385mm.
- PERFECT FITTING 2 - Aseen mukana toimitetaan "trigger reach" spacer, jonka avulla liipasinetäisyyttä voidaan lisätä 1mm verran.
- PERFECT FITTING 3 - Perän pudotuksen ja sivuvääryyden säätöpalat kuuluvat vakiotoimitukseen. Näiden säätöpalojen ja eri korkuisten poskipakkojen avulla takatukin asentovaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan 36 erilaista.
- KAKSIRIVINEN IRROTETTAVA 5-patruunan LIPAS
- VARMISTIN sijaitsee aseen kaulalla

 

Aseen paino: 3,150 kg.
Piipun pituus: 51cm/20"

BENELLI LUPO ESITTELY VIDEO

Benelli LUPOn esite

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.

VIDEOT:

Lukon irroitus ja purku 

ICE ON ICE
BE.S.T. ja CRIO
LAUKAISUVASTUKSEN SÄÄTÖ
MUOKATTAVUUS - VETOPITUUDEN SÄÄTÖ
MUOKATTAVUUS - Comptech poskipakat ja peränsäätöpalat
SÄÄDETTÄVÄ LIIPASINETÄISYYS

Loppu

Hinta: 1 814,00 €