0 0,00 €
Sulje ikkuna
Salasana unohtunut?

Benelli Lupo Black Be.s.t. kal. 6,5 Creedmoor 24" BA0567900

Lupo on upea pulttilukkoinen kivääri erinomaisilla ominaisuuksilla

VAHVA ALUMIINIRUNKO: Alarunko on vankka alumiinirunko, joka yhtenä osatekijänä, takaa äärimmäisen tarkuuden. Muotoilultaan se on sulavalinjainen ja tyylikäs.
- KESTÄVÄ BE.S.T. KÄSITELTY YLÄRUNKO sekä LUKKO ja LUKON KAMPI. Lämpökäsitellystä vankasta teräksestä valmistettu ylärunko ja BE.S.T. -käsitelty kolmiolakkeinen lukko ovat mekaanisesti täydellinen yhdistelmä, joka takaa maksimaalisen tarkkuuden sekä sujuvoittaa ja nopeuttaa latausta tehden aseen käsittelystä sulavaa.
CRIO JA BE.S.T. -KÄSITELTY VAPAASTI VÄRÄHTÄLEVÄ PIIPPU. Teollinen kryogeeninen käsittely vapaasti värähtelevässä piipussa lisää tarkkuutta. BE.S.T. käsittely (Benelli Surface Treatment) antaa aseelle loistavan suojan korroosiota ja kulutusta vastaan. Piipun rilhannousu on 8 tuumaa ja piipun päässä on M14x1 kierre vaimentimelle tai suujarrulle.
OPTISEN TÄHTÄIMEN kiinnitystä varten ase toimitetaan kaksiosaisella kiinnityskiskolla. Tarvikkeena voi hankkia kokopitkän kiinnityskiskon.
Alle MOAn TARKKUUS.
SÄÄDETTÄVÄ LAUKAISUVASTUS - välillä 9,99N - 20 N.
- PROGRESSIVE COMFORT SYSTEM: vähentää rekyylituntumaa, piipunnousua sekä poskiluuhun kohdistuvaa iskua. Perälevyt ja poskipakat ovat vaihdettavia. 
COMBTECH POSKIPAKAT - Poskipakkoja on kolme eri korkuista versiota (standardi, korotettu ja extra korkea). Standard ja korotettu poskipakka kuuluvat kiväärin vakiotoimitukseen. 
PERFECT FITTING 1 - Aseen vetopituus on 350mm (LOP). Vakiotoimitukseen kuuluu tukin ja perälevyn väliin asennettavissa olevia jatkopaloja (á12,5mm x 2kpl). Lisäksi tarvikkeena on vielä olemassa +1cm pidempi perälevy, joten kaiken kaikkiaan aseen vetopituutta voidaan muokata kuuteen eri pituuteen välillä 350mm - 385mm.
PERFECT FITTING 2 - Aseen mukana toimitetaan "trigger reach" spacer, jonka avulla liipasinetäisyyttä voidaan lisätä 1mm verran.
PERFECT FITTING 3 - Perän pudotuksen ja sivuvääryyden säätöpalat kuuluvat vakiotoimitukseen. Näiden säätöpalojen ja eri korkuisten poskipakkojen avulla takatukin asentovaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan 36 erilaista.
- KAKSIRIVINEN IRROTETTAVA 5-patruunan LIPAS
- VARMISTIN sijaitsee aseen kaulalla

 

Aseen paino: 3,200 kg.
Piipun pituus: 61cm/24"

BENELLI LUPO ESITTELY VIDEO

Benelli LUPOn esite

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.

VIDEOT:

Lukon irroitus ja purku

ICE ON ICE
BE.S.T. ja CRIO
LAUKAISUVASTUKSEN SÄÄTÖ
MUOKATTAVUUS - VETOPITUUDEN SÄÄTÖ
MUOKATTAVUUS - Comptech poskipakat ja peränsäätöpalat
SÄÄDETTÄVÄ LIIPASINETÄISYYS

Varastossa

Hinta: 1 814,00 €