Benelli Raffaello Lord 20 magnum 28" interchoke BA0384101

Raffaello Lord 20 hämmästyttää tyylillään. Hienostuneisuus, klassisuus, yksityiskohdat ja toimivuus kaikki yhdessä mallissa.

Lordin lukkorungon materiaali on ergal ja lukkorungon alaosa on mattapronssiksi anodisoitu. Lukkorungon kansiosa on mattamusta ja myös piipun viimeistely on mattamusta. Tukit ovat nahalla päällystettyä pähkinäpuuta. Perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 45-65 millimetriin tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Vetopituus on vakiona 365mm. Piippu on kylmäkäsitelty Crio-piippu ja sen kisko on vaihdettava hiilikuitukisko. Vakiokisko on normaali metsäkisko. Kiskossa oleva etujyvä on pitkä punainen kuitujyvä. Piipussa on Crio-supistajat (2kpl) ja vakiosupistajat ovat Mod. *** ja Cyl. *****. Aseen lukkorungon kansiosa on irrallinen kappale, joka helpottaa erityisesti aseen puhdistusta. Ase toimitetaan laukussa. 

Kal:20/76.
Paino: 2,58 kg.
Aseen kokonaispituus: 124cm (28" - 71cm piipulla)

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä viralliseen Benelli jällenmyyjään tai tilaa tästä ja valitse mihin vähittäisliikkeeseen haluat aseen toimituksen.

Viralliselta jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa palvelua ja tehtaan myöntämän takuun.
Pidämme huolta asiakkaistame 

Loppu

Hinta: 3 282,00 €